Hyundai Motor este transportatorul oficial al Eurotrophy

Hyundai Motor este transportatorul oficial al Eurotrophy

Pregătirile pentru Campionatul European de Fotbal din Franța din această vară sunt în plină desfășurare. Înainte de campionat, de la 1 aprilie până la 9 iunie, Turul Trofeelor ​​UEFA EURO 2016 va avea loc în 25 de orașe gazdă ale tururilor preliminare pentru a pregăti francezii pentru acest mare eveniment sportiv. În unsprezece dintre aceste orașe, un SUV Hyundai Tucson special conceput va livra trofeul Cupei Henri Delaunay și îl va transporta în siguranță într-o vitrină unică.

„Prin susținerea paradei trofeelor cu SUV-ul nostru compact Tucson, special conceput, vopsit în culorile UEFA EURO 2016, contribuim la asigurarea publicității maxime pentru trofeul Henri Delaunay înainte ca acesta să fie prezentat echipei câștigătoare a Campionatului European de Fotbal pe 10 iulie. la „Stade de Frans”, a declarat Thomas A. Schmidt, COO Hyundai Motor Europe.

Sarcină delicată

Trenul turistic va fi vopsit în culorile UEFA EURO 2016 cu patru vagoane tematice care conțin până la treizeci de ecrane pentru publicul larg. Ea va sta în fiecare oraș două-trei zile, după care va avea loc o deschidere oficială urmată de o paradă cu trofee. În unsprezece dintre cele 25 de orașe ale turneului, SUV-ul compact Hyundai Motor Tucson va avea sarcina delicată de a transporta Cupa Henri Delaunay în timpul paradei. Montată într-o vitrină unică în spatele lui Tucson, cupa se va deplasa cu siguranță maximă. Prezența unei platforme electrice vă va permite să ridicați sau să coborâți vitrina, în funcție de faptul că mașina este în mișcare sau stă pe loc. Oamenii vor putea să facă poze lângă trofeu și să își încarce imediat fotografiile printr-o interfață specială.

Cel mai rapid vândut model european

Noul Tucson a fost cel mai bine vândut model european al Hyundai Motor de când a fost scos la vânzare în septembrie 2015. Este, de asemenea, unul dintre cele mai sigure vehicule din segmentul său și a primit maximum cinci stele în ratingul de siguranță Euro NCAP. Hyundai Motor produce 100% din modelele Tucson vândute pe piețele europene la fabrica sa din Republica Cehă, o parte cheie a angajamentului companiei față de regiune. Încrederea companiei în calitatea construcției europene înseamnă că fiecare Tucson va veni standard cu o garanție de cinci ani, kilometraj nelimitat, lider în industrie.

Hyundai Motor, partener oficial de multă vreme al UEFA, este partenerul oficial al Campionatului European de Fotbal UEFA. În calitate de partener auto oficial, Hyundai Motor a furnizat mașini oficiale pentru campionate de la UEFA EURO 2000 din Belgia și Țările de Jos, asigurând călătorii în siguranță și confortabile pentru jucători, oficiali și oaspeți la și în jurul meciurilor de fotbal UEFA EURO.

http://www.hyundaibook.ru/ro/Tucson/LM - Manual de întreținere a mașinilor Hyundai Tucson 2.

Поделиться: